Bliv medlem

CopenhagenTAN er leverandør af mange skønne produkter:

Du finder alt i vores webshop (www.copenhagentan.dk/shop) . Kontakt os gerne for et forhandler log ind.

CopenhagenTAN er leverandør af produkterne fra That´so.
That´so er selvbrunere på spray, spray tan væsker, selvbruner cremer og som noget NYT en intensiv tanning mousse. That´so er også hudpleje produkter, eks. Deep Kineticell – en anticellulitte mousse.

Selvbruner
Vi har mange skønne produkter til slutbrugerne. Her føres nogle af de bedste produkter. Stort udvalg.

Spray tan udstyr.
Vi har stort set alt til spray tan behandlinger. Selvbetjente kabiner, spray guns, spray tan væsker og engangs artikler.

Spray tan væsker.
Stort udvalg af spray tan væsker. Alle uden parabener! Her er væsker til alle hudtyper. Vores væsker bliver benyttet landet over af mange tilfredse kunder. Vi råder og vejleder dig gerne.

Spray tan kurser.
Vi underviser i personlige spray tan behandlinger i København, Vejle og Grenaa. Vi har mange års erfaring og du vil være godt rustet efter overstået kursus fra CopenhagenTAN.

Trustpilot.
Se kundernes anmeldelser af CopenhagenTAN på Trustpilot.

Facebook.
Besøg os gerne på Facebook.

Om CopenhagenTAN:
Vi har været på markedet siden 1999. I dag tilbyder CopenhagenTAN spray tan behandlinger, solarie behandlinger og anti-age lysbehandling i centret på Frederikssundsvej i København. Vi leverede on site tanning til Dansk Bodybuilding og fitness forbunds danmarks mesterskaber i 2011, 2012 og 2013, samt Nordisk mesterskab i 2012.

Dagligt handler vi med ind og udland i vores net butik og har rigtig mange glade og tilfredse kunder hverdag. CopenhagenTAN ejes og drives af Johnny Watsham.

Del denne side