Bliv medlem

Vi sælger unikke hudplejeprodukter med veldokumenteret effekt. Vi tilbyder alternativer til mere invasive behandlinger, fordi vores filosofi er, at det ikke handler om at se 20 år yngre ud, men at være den bedste version af dig selv med den alder du har. 

Se mere på www.BCLSPADanmark.dk, hvor du kan blive oprettet som forhandler og handle engros. Har du endnu ikke cvr.nr hvis du feks er elev, så kontakt mig. Det er ikke et krav man har cvr.nr., men at man har en klinik/salon/ fuldtid/deltid.

Fillerina dermo-kosmetisk filler – helt uden nål

Fillerina er en hudplejeserie baseret på de aktive ingredienser; hyaluronsyre, kollagen og elastin. Serien består af både filler-gel, serum og cremer, der giver et synligt, men naturligt resultat HELT UDEN NÅL. Fillerina minimerer linjer og rynker, giver volumen til læber og kindben samt løft til tungeøjenlåg. Produkterne er klinisk testet med dokumenteret effekt. 

CNC – coldPlasma professionelt behandlingsapparat og hudpleje produkter 

Fra tyske CNC har vi coldPlasma maskinen; et professionelt behandlingsapparat til klinikbrug. coldPlasma garanterer en effektiv og smertefri behandling af problemhud, akne og couperose. coldPlasma rengør huden i dybden og reducerer arvæv. 

CNC – Ultrasonic Beauty Light ultralydbehandling til hjemmebrug 

Ultrasonic Beauty Light er et home-device, der hjælper dine kunder med at pleje huden mellem de professionelle behandlinger. Ultrasonic Beauty Light er en ultralydbehandling med photonlys, der stimulerer mikro-cirkulationen i huden, øger blodgennemstrømningen og fjerner affaldsstoffer samt booster kollagenproduktionen. Ultrasonic er ren “celle-jogging”, der bevirker en smuk glød og en let opstrammet hud, der stråler af vitalitet.

Du kan læse meget mere om vores produkter her: coldPlasmaUltrasonic Beauty Light og Fillerina

– eller følge os på Instagram: Fillerina og CNC Du er velkommen til at kontakte os direkte for mere information

Del denne side