Duftkompagniet ApS

En eksklusiv duftoplevelse til dig og dine kunder

Vi ved, at du er dygtig til at tage dig af dine kunder. Det er hos dig, at de kan få ordentlig vejledning og råd om valg af produkter og brugen af dem. Du får dem til at føle sig forkælede, smukke og godt tilpas.

Og efter endt luksusbehandling, hvor man svæver på den lyserøde sky, så er det oplagt at forlænge sin oplevelse med køb af diverse cremer og  dufte. Duft er sansen, som bringer billeder frem af  tidligere gode oplevelser. Og den må gerne bringe erindringen frem om det sidste dejlige besøg hos dig.

Her kommer vi ind i billedet. Dofta® er et luksus duftkoncept – ikke nødvendigvis i pris, men i høj grad hvad angår kvalitet og design. Vi er et skandinavisk brand, produceret i Sverige, så vi kender den nordiske smag. Vi ved, at du og dine kunder ikke bryder jer om kunstige dufte og unødig kemi. Og derfor prioriterer vi et indhold af rene, organiske og om muligt økologiske ingredienser. Duftene og emballagerne er eksklusive, og sortimentet opdateres løbende efter de nyeste trends.

Vores erfaring fra Sverige, Danmark og Norge viser, at kosmetologer, frisører, negleklinikker og spa’er har stor glæde af at føre Dofta’s produkter. Vi kan give dig det mersalg, som din egen tid ellers sætter en grænse for. Dofta bliver ikke solgt alle steder, og bliver ikke sat på tilbud her og der.

Vi forstår din situation og sætter pris på din faglighed.

Har du lyst til at høre mere og måske få et besøg, så ring eller mail til: