Fagområder

Kunne du tænke dig at vide mere om kosmetologer og kosmetiske tatovører. Herunder kan du læse mere om begge emner, samt uddannelsen til hhv. kosmetolog og kosmetisk tatovør.

Kosmetolog

En kosmetolog er uddannet i en række forskellige behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, pedicure, manikure, hårfjerning, elektrisk epilering og makeup. Efter træningen er det almindeligt at deltage i flere avancerede kurser og videreuddannelse inden for andre aktivitetsområder såsom, eksempelvis kosmetisk tatovering og som negleteknikker.

Læs mere om kosmetologer og uddannelsen til kosmetolog ved at klikke på nedestående knap.

Kosmetisk tatovør (PMU)

En kosmetisk tatovør er en person, der udfører kosmetisk tatovering af øjenbryn, hårbund, øvre og nedre øjenlåg, eller læber, eller flere af disse behandlinger, og som har gennemført og bestået en uddannelse i kosmetisk tatovering, med et praktisk og teoretisk indhold, der er fastsat af en brancheforening.

Læs mere om kosmetiske tatovører og uddannelsen og se vores fagkurser.

Negletekniker

En negletekniker arbejder primært med neglene i form af kunstige negle, manicure, pedicure og gelpolish. Negleteknik består af meget kreativt arbejde og er indenfor de seneste 10 år for alvor blevet et anerkendt erhverv.

Læs mere om negletekniker og uddannelsen til negletekniker ved at klikke på nedestående knap.

Vippetekniker

En vippetekniker uddannelse tages som kursusform der både består af teori og praktisk øvelse. Man starter typisk med at lære classic/single eyelash extensions 1:1 metoden, for at få den rette teknik til at påsætte vipper. Derudover vil man lære om de forskellige produkter, hvilke type vipper passer til de forskellige øjneforme, kontraindikationee, hygiejne og allergi.