Tilmelding som leverandør

Nedenstående finder du vores medlemsformular for leverandører. Felterne på optagelsesformularen skal udfyldes. Tryk derefter på “send” og formularen vil blive sendt til os. Det næste du vil modtage fra DKF vil være en opkrævning på dit indmeldelsesgebyr og halvårlig kontigent.

Dansk kosmetolog forening kan tilbyde et attraktivt medlemsskab til leverandørerne til den danske skønhedsbranche. Dette giver mulighed for leverandørerne at komme tættere på medlemmerne af Dansk Kosmetolog Forening, opnå besparelser i Esthetique og ved udstilling på DKF’s årlige BEAUTY skønhedskongres og messe, få præsentation på www.www.dkfnet.dk og meget, meget mere.

Nedenfor præsenterer vi de fordele der opnåes som Service Medlem af DKF:
Fordele i ESTHETIQUE – Dkf’s blad (udsendes 5 gange årligt. 20% rabat på annoncering i Esthetique.

Fordele på www.www.dkfnet.dk – DKF’s godt besøgte hjemmeside.
Mulighed for at medsende nyheder med DKF’s nyhedsmail, der udsendes til alle disse,  der er tilmeldt denne service via hjemmesiden (se www.www.dkfnet.dk). Dette er en gratis service for servicemedlemmer.

Mulighed for at tilbyde specialrabatter til DKS’s medlemmer, opnå dermed at blive en af de foretrukne leverandører, disse specialtilbud kan også blive mailet ud til disse der er tilmeldt nyhedsbrev.

Gratis optagelse under leverandørlisten på www.www.dkfnet.dk + egen leverandørside, som alle besøgende af dkfnet har adgang til at se, herunder er der også mulighed for en beskrivelse af leverandørens produkter med billeder m.m. og der kan linkes til leverandørens hjemmeside.

Fordele på DKF’s årlige kongres og udstilling. kr. 150,00 rabat pr. kvm. ved udstilling på DKF’s årlige kongres.

Generelle fordele.
Mulighed for markedsføring af medlemsskabet af DKF på leverandørens egen hjemmeside og leverandørens publikationer. Markedsføringen af dette går begge veje, DKF markedsfører service medlemmerne og  service medlemmerne markedsfører DKF – et godt partnerskab.

DKF forventer med dette medlemsskab at leverandøren også opfordrer til medlemsskab af DKF via leverandørens kontakt til kunder og linker til DKF’s hjemmeside på leverandørens egen side.

Et service medlemsskab koster kr. 2.500,00 pr. år og opkræves helårligt.

Dette medlemsskab er hurtigt indtjent igen og fordelene er store. Udfyld nedestående formular og afslut med at trykke på send.

Når du har udfyldt formularen og trykker på send erklærer du også at have gjort dig bekendt med foreningens love og kollegiale vedtægter, og er indforstået med at efterleve disse.

DKF logo

Medlemsformular

Udfyld formularen for tilmelding som leverandør.