Bliv medlem

Tilmeld dig

I nedestående sektioner finder du information omkring tilmelding. Læs mere om vores forskellige medlemstyper, kontingent, vedtægter og meget mere.

Hvem kan blive medlem?

Dansk Kosmetolog Forening (DKF) har eksisteret siden 1957 – og er en brancheorganisation, der repræsenterer interesserne for den professionelle skønhedsindustris Fagfolk – Kosmetologer/Kosmetikere/Hudterapeuter samt specialerne Makeup-artist, Negleteknikker, Stylist, Micropigmentist, SPA/Wellness medarbejder samt leverandører til branchen. DKF kæmper for at gøre vores branche god, seriøs og i toppen hvad angår kvalitet, uddannelse og meget mere. Det kan ikke gøres uden støtte fra vores medlemmer, derfor opfordrer vi alle der er i eller har tilknytning til skønhedsbranchen til at være medlem af DKF.

DKF har 4 medlemstyper. Selvstændige, ansatte, elever og leverandører. Læs mere om hvert enkelte ved at klikke på nedestående bokse.

Kontingent

Størrelsen af medlemskontingent og indmeldelsesgebyr fastsættes hvert år på generalforsamlingen af medlemmerne, og opkræves 2 gange årligt med betaling forud for hvert halvår.

DKF tilbyder i samarbejde med Mølholm Forsikring, en attraktiv sundhedssikring der tegnes gennem DKF koster kun kr. 2.304,00 årligt.
Elever har gratis medlemsskab af DKF i deres uddannelsesperiode.
Elever betaler kun indmeldelsesgebyret på kr. 250.-, der dækker registrering samt medlemsskab for hele elevperioden.

For leverandører til branchen har DKF et SERVICE medlemsskab. Med dette kan der opnås rabatter på annoncer i branchebladet ESTHETIQUE samt rabat ved udstilling, på den årlige BEAUTY messe. Leverandøren opnår herved også mulighed for at få nyheder og lignende med i DKF’s elektroniske nyhedsmails. Et SERVICE medlemsskab koster årligt kr. 2.500,-

Medlemmere

Kr. 800,00

betaling halvårligt

Ved indmeldelse betales Kr. 250,00 (engangsbeløb)

Pensionister og passive medlemmere

Kr. 250,00

betaling halvårligt

Ved indmeldelse betales Kr. 250,00 (engangsbeløb)

Vedtægter

Læs vedtægter for Dansk Kosmetolog Forening.
Vedtæger ved ordinær generalforsamling d. 3 marts 2012. Læs her

Medlemsformular

Kunne du tænke dig at blive medlem af Dansk Kosmetolog Forening? så klik på den medlemstype du kunne tænke dig at tilmelde dig.


Vil du vide mere om Dansk Kosmetolog Forening’s medlemsfordele, selvbetjening eller andet, kan du finde det i et af vores nedestående links.