Tilmeld dig

I nedestående sektioner finder du information omkring tilmelding. Læs mere om vores forskellige medlemstyper, kontingent, vedtægter og meget mere herunder. Gør som vores medlemmere har gjort. Tilmeld dig i dag, bliv en del af Dansk Kosmetolog Forening og gør brug af vores medlemsfordele.

Hvem kan blive medlem?

Dansk Kosmetolog Forening (DKF) har eksisteret siden 1957 – og er en brancheorganisation, der repræsenterer interesserne for den professionelle skønhedsindustris Fagfolk – Kosmetologer/Kosmetikere/Hudterapeuter samt specialerne Makeup-artist, Negleteknikker, Stylist, Micropigmentist, SPA/Wellness medarbejder samt leverandører til branchen. DKF kæmper for at gøre vores branche god, seriøs og i toppen hvad angår kvalitet, uddannelse og meget mere. Det kan ikke gøres uden støtte fra vores medlemmer, derfor opfordrer vi alle der er i eller har tilknytning til skønhedsbranchen til at være medlem af DKF.

DKF har 4 medlemstyper. Selvstændige, ansatte, elever og leverandører. Læs mere om hvert enkelte og tilmeld dig ved at klikke på nedestående bokse.

Medlemsfordele

DKF tilbyder en række af omhyggeligt valgte partnerskaber, fordele og værktøjer, der støtter op omkring din dagligdag og din forretning. Du kan nyde besparelser for dig selv omkring kurser, udvikling og videreuddannelse, og du vil have mulighed for at udvikle din forretning, og nå dine forretningsmål. Dette bl.a. ved deltagelse ved DKF’s BEAUTY events, hvor medlemmer deltager gratis, og opnår store fordele.

DKF interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen er et livslangt uddannelses forløb. DKF er med til at orienterer dig om nye tendenser og trends og udkommer 4-5 gange årligt med Branchemagasinet ESTHETIQUE – her kan du læse diverse fagrelaterede artikler og holde dig ajour med, hvad der rører sig inden for vores fag. Tilmeld dig i dag og gør brug af alle de medlemsfordelene som følger med. Læs alle medlemsfordele her.

Kontingent

Størrelsen af medlemskontingent og indmeldelsesgebyr fastsættes hvert år på generalforsamlingen af medlemmerne, og opkræves 2 gange årligt med betaling forud for hvert halvår.

DKF tilbyder i samarbejde med Mølholm Forsikring, en attraktiv sundhedssikring der tegnes gennem DKF koster kun kr. 2.304,00 årligt.
Elever har gratis medlemsskab af DKF i deres uddannelsesperiode.
Elever betaler kun indmeldelsesgebyret på kr. 250.-, der dækker registrering samt medlemsskab for hele elevperioden.

For leverandører til branchen har DKF et SERVICE medlemsskab. Med dette kan der opnås rabatter på annoncer i branchebladet ESTHETIQUE samt rabat ved udstilling, på den årlige BEAUTY messe. Leverandøren opnår herved også mulighed for at få nyheder og lignende med i DKF’s elektroniske nyhedsmails. Et SERVICE medlemsskab koster årligt kr. 2.500,-

Medlemmere

Kr. 800,00

betaling halvårligt

Ved indmeldelse betales Kr. 250,00 (engangsbeløb)

Pensionister og passive medlemmere

Kr. 250,00

betaling halvårligt

Ved indmeldelse betales Kr. 250,00 (engangsbeløb)

Egen webportal

DKF har sin egen web portal, her kan du læse om det seneste nye i branchen, kurser og videreuddannelse, logge dig ind med dit medlemsnummer, søge efter nyt job, personale, købe og sælge div. brugt klinikudstyr, og meget mere. Webportalen er under udvikling og forventes at blive lanceret snarest. Læs mere her.

Vedtægter

Læs vedtægter for Dansk Kosmetolog Forening.
Vedtæger ved ordinær generalforsamling d. 3 marts 2012. Læs her

Medlemsformular

Kunne du tænke dig at blive medlem af Dansk Kosmetolog Forening? så tilmeld dig i dag ved at klikke på den medlemstype du kunne tænke dig at tilmelde dig herunder.


Vi har mange medlemmere som er tilmeldt en af vores ovenstående medlemstyper. Det spænder fra ansatte og elever til selvstændige samt leverandører så som Plan Organic, Medex Scandinavian, Lash Bar, Radiant og mange mange flere.

Vil du vide mere om Dansk Kosmetolog Forening’s medlemsfordele, selvbetjening eller andet, kan du finde det i et af vores nedestående links.