Medlemsliste

Dansk Kosmetolog Forening DKF er en landsdækkende uafhængig brancheforening for alle, der har tilknytning til skønhedsbranchen – Kosmetologer, Kosmetiker, Hudterapeuter, samt specialerne Make-up artist, Stylist, Negleteknikker, Micropigmentist, IPL og Spa/Wellness.

Herunder ser du et kort og en liste over alle vores medlemmere (selvstændige). Du kan søge efter de enkelte selvstændige medlemmere ved at indtaste deres virksomhedsnavn, adresse, by eller postnummer. Kunne du tænke dig at vide mere om og tilmelde dig som selvstændig kan du læse mere her.

Tilmelding som selvstændig

Kunne du tænke dig at blive medlem som selvstændig?. Klik på nedestående knap, og udfyld felterne på optagelsesformularen. Tryk derefter på “send” og formularen vil blive sendt til os. Det næste du vil modtage fra DKF vil være en opkrævning på dit indmeldelsesgebyr og halvårlig kontigent.

Læs mere om vores kontingent her
Læs mere om vores medlemsfordele her

Når du har udfyldt formularen og trykker på send erklærer du også at have gjort dig bekendt med foreningens love og kollegiale vedtægter, og er indforstået med at efterleve disse.

Klik her for at gå til tilmeldingsformularen.

.