Bliv medlem

Bliv medlem

Dansk Kosmetolog Forening DKF er en landsdækkende uafhængig brancheforening for alle, der har tilknytning til skønhedsbranchen Kosmetologer, Kosmetiker, Hudterapeuter, samt specialerne Make-up artist, Stylist, Negleteknikker, Micropigmentist, IPL og Spa/Wellness.

DKF interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen betyder et livslangt uddannelses forløb. DKF er med til at orientere Dig om de nyeste tendenser og trends. Vi lytter gerne til vores medlemmers ønsker om forbedringer, idéer, videre uddannelser og kurser.

Medlemsfordele

DKF tilbyder en række af omhyggeligt valgte partnerskaber, fordele og værktøjer, der støtter op omkring din dagligdag og din forretning. Du kan nyde besparelser for dig selv omkring kurser, udvikling og videreuddannelse, og du vil have mulighed for at udvikle din forretning, og nå dine forretningsmål. Dette bl.a. ved deltagelse ved DKF’s BEAUTY events, hvor medlemmer deltager gratis, og opnår store fordele.

Bliv en del af fællesskabet. Vær med til at varetage foreningens interesser, hvilke også er dine interesser.

DKF har sin egen web portal, her kan du læse om det seneste nye i branchen, kurser og videreuddannelse og meget mer.

Som medlem af DKF har du mulighed for gennem os, at tegne en Sundhedssikring.

Hvis du er selvstændig (klinikejer eller freelance) og medlem af DKF, så kan vi tilbyde dig Danmarks absolut bedste pensionspakke

Kontingent

Størrelsen af medlemskontingent og indmeldelsesgebyr fastsættes hvert år på generalforsamlingen af medlemmerne, og opkræves 2 gange årligt med betaling forud for hvert halvår.

For elever betales der kun indmeldelsesgebyr på 250,00 kr. Hele uddannelsesperioden er gratis.

Kr. 800,00

betaling halvårligt

Ved indmeldelse betales Kr. 250,00 (engangsbeløb)

Medlemskab

Nedestående ser du vores forskellige medlemstyper / medlemsskaber. Klik på en af de nedestående bokse og læs mere om medlemsskabet og hvordan du tilmelder dig.

Vil du vide mere om Dansk Kosmetolog Forening’s medlemsfordele, kontigent, vedtægter, selvbetjening eller andet, kan du finde det i et af vores nedestående links.