Bliv medlem

Dansk Kosmetolog Forening DKF er en landsdækkende uafhængig brancheforening for alle, der har tilknytning til skønhedsbranchen Kosmetologer, Kosmetiker, Hudterapeuter, samt specialerne Make-up artist, Stylist, Negleteknikker, Micropigmentist, IPL og Spa/Wellness.

DKF interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen betyder et livslangt uddannelses forløb. DKF er med til at orientere Dig om de nyeste tendenser og trends. Vi lytter gerne til vores medlemmers ønsker om forbedringer, idéer, videre uddannelser og kurser.

Bliv en del af fællesskabet

Dansk Kosmetolog Forening (DKF) har eksisteret siden 1957 – og er en brancheorganisation, der repræsenterer interesserne for den professionelle skønhedsindustris Fagfolk – Kosmetologer/Kosmetikere/Hudterapeuter samt specialerne Makeup-artist, Negleteknikker, Stylist, Micropigmentist, SPA/Wellness medarbejder samt leverandører til branchen. DKF kæmper for at gøre vores branche god, seriøs og i toppen hvad angår kvalitet, uddannelse og meget mere. Det kan ikke gøres uden støtte fra vores medlemmer, derfor opfordrer vi alle der er i eller har tilknytning til skønhedsbranchen til at være medlem af DKF.

Til tider er der ekstra stor interesse omkring skønhedsbranchen, eks. omkring uddannelse indenfor faget eller omkring behandlinger og produkter der bruges i branchen. Disse sager havner ofte på vores bord, og i værste tilfælde på ministrenes borde eller i sundhedsstyrelsen og rammer derved alle i branchen, også de der arbejder seriøst. DKF’s mål er at højne standarden og samle alle med tilknytning til branchen og varetage vores fælles interesser. Vi bekymrer os om Vores profession. Gennem årene har DKF været branchens bindeled til de offentlige myndigheder og har kæmpet mange sager, der sluttelig kommer alle i branchen til gode. Dette er en stor del af DKF’s arbejde, og noget af det der gør, at du som medlem støtter op, og er med til at beskytte din profession.

DKF interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen er et livslangt uddannelses forløb. DKF er med til at orienterer dig om nye tendenser og trends og udkommer 4-5 gange årligt med Branchemagasinet ESTHETIQUE – her kan du læse diverse fagrelaterede artikler og holde dig ajour med, hvad der rører sig inden for vores fag.

Hvert år afholder DKF generalforsamling for medlemmer. Her vælges en bestyrelse, der består af 5 kompetente fagpersoner og repræsentater. Bestyrelsens opgave er, at varetage foreningens interesser, hvilke også er dine interesser. Alle medlemmer har mulighed for at stille op til valg for én 2 års periode, og alle medlemmer kan deltage på den årlige generalforsamling/årsmøde.

Medlemsfordele

DKF tilbyder en række af omhyggeligt valgte partnerskaber, fordele og værktøjer, der støtter op omkring din dagligdag og din forretning. Du kan nyde besparelser for dig selv omkring kurser, udvikling og videreuddannelse, og du vil have mulighed for at udvikle din forretning, og nå dine forretningsmål. Dette bl.a. ved deltagelse ved DKF’s BEAUTY events, hvor medlemmer deltager gratis, og opnår store fordele.

Bliv en del af fællesskabet. Vær med til at varetage foreningens interesser, hvilke også er dine interesser.

DKF har sin egen web portal, her kan du læse om det seneste nye i branchen, kurser og videreuddannelse og meget mer.

Som medlem af DKF har du mulighed for gennem os, at tegne en Sundhedssikring.

Hvis du er selvstændig (klinikejer eller freelance) og medlem af DKF, så kan vi tilbyde dig Danmarks absolut bedste pensionspakke

Kontingent

Størrelsen af medlemskontingent og indmeldelsesgebyr fastsættes hvert år på generalforsamlingen af medlemmerne, og opkræves 2 gange årligt med betaling forud for hvert halvår.

For elever betales der kun indmeldelsesgebyr på 250,00 kr. Hele uddannelsesperioden er gratis.

Kr. 800,00

betaling halvårligt

Ved indmeldelse betales Kr. 250,00 (engangsbeløb)

Medlemskab

Nedestående ser du vores forskellige medlemstyper / medlemsskaber. Klik på en af de nedestående bokse og læs mere om medlemsskabet og hvordan du tilmelder dig.

Vil du vide mere om Dansk Kosmetolog Forening’s medlemsfordele, kontigent, vedtægter, selvbetjening eller andet, kan du finde det i et af vores nedestående links.