Om DKF

Dansk Kosmetolog Forening er en landsdækkende uafhængig brancheforening for alle, der har tilknytning til skønhedsbranchen Kosmetologer, Kosmetiker, Hudterapeuter, samt specialerne Make-up artist, Stylist, Negleteknikker, Micropigmentist, IPL og Spa/Wellness.

DKF interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen betyder et livslangt uddannelses forløb. DKF er med til at orientere Dig om de nyeste tendenser og trends. Vi lytter gerne til vores medlemmers ønsker om forbedringer, idéer, videre uddannelser og kurser.

Vores formål

er iflg. vedtægterne at samle Kosmetologer, Kosmetikere samt andre med tilknytning til branchen og varetage standens interesser i såvel indland som udland. At virke for fremme af samarbejde medlemmerne imellem og være medlemmernes taler overfor myndighederne.

At arrangere fælles salgsfremmende aktiviteter såsom udstillinger, kongresser, messer og lignende.

DKF

Bestyrelsen

Bestyrelsens arbejder frivilligt med at arrangere fælles salgsfremmende aktiviteter såsom udstillinger, kongresser, messer og lignende. At holde sig ajourført med samt koordinere og distribuere nyheder fra indland og udland og meget mere.

Collage team 1
Group 41

Esthetique Magasin

DKF udgiver fagbladet ESTHETIQUE for professionelle skønhedsmedarbejdere, herunder kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-upartister, mikropigmentister, stylister, beautykonsulenter, spa- og wellnessudbydere samt udvalgte kosmetikkæder.

Modtag vores nyhedsbrev

Vores nyhedsbreve indeholder informationer om spændende events, nye produkter og meget mere.


Vil du vide mere om Dansk Kosmetolog Forening’s historie, organisation, etiske regler eller andet, kan du finde det i et af vores nedestående links.