Bliv negletekniker i dag

Hvad er en negletekniker?

I Dansk kosmetolog forening, har vi stor respekt for denne gren af skønhedsbranchen som oftest har været undervurderet som levebrød. Vi har stor passion og fokus på at støtte uddannelsesstederne, samt kommende negleteknikere med at navigere rundt i branchen.

En negletekniker arbejder primært med neglene i form af kunstige negle, manicure, pedicure og gelpolish. Negleteknik består af meget kreativt arbejde og er indenfor de seneste 10 år for alvor blevet et anerkendt erhverv.

negleteknikker

Negletekniker uddannelsen

Uddannelses tages i kursusform. Man starter typisk med basiskursus, som indeholder følgende:

  • Neglens anatomi
  • Kemi forståelse
  • Produkt gennemgang
  • Praktisk hands-on træning.

Efterfølgende vil der være op følgende træning og til sidst afsluttende eksamen.
Herefter er der et utalt af muligheder for at videreuddanne sig inde for faget, i alt fra nailart, dybere forståelse af kemien og almen dygtiggørelse.

Selve tiden det tager samt prisen det koster for at blive negletekniker afhænger af uddannelsesstedet. Man kan tage uddannelsen mange forskellige steder i landet.

Er du allerede negletekniker?

Er du allerede ansat, arbejdersom elev, eller har du din egen selvstændige klinik? Så kan du som medlem hos DKF få en masse fordele. Ikke nok med du bliver en del af et stort fællesskab, så tilbyder vi sundhedsforsikring, fordelspension, beautymesse, samt din egen webportal og her igennem eksponering til vores store netværk.

Vi interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen er et livslangt uddannelses forløb. Vi er med til at orienterer dig om nye tendenser og trends og udkommer 4-5 gange årligt med Branchemagasinet ESTHETIQUE – her kan du læse diverse fagrelaterede artikler og holde dig ajour med, hvad der rører sig inden for vores fag.

Kunne du tænke dig at læse mere om og tilmelde dig DKF, kan du klikke på nedestående knap.