Bliv medlem

Andet

På denne side finder du information om DKF’s materiale, så som Esthetique Magasin, DKF’s nål, Cidescro og vores dokumenter.

Group 41

Esthetique Magasin

DKF udgiver fagbladet ESTHETIQUE for professionelle skønhedsmedarbejdere, herunder kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-upartister, mikropigmentister, stylister, beautykonsulenter, spa- og wellnessudbydere samt udvalgte kosmetikkæder.

DKF nål

Log ind med din bruger på vores portal og læs mere om hvordan du bestiller DKF’s nål.

Nu kan du igen vise din professionalisme, og vise at DU støtter og beskytter din profession. På utallige opfordringer har vi nu produceret DKF nålen igen. En flot sølv strålende og DKF’s genkendelige vinrøde farve, ser flot og professionelt ud på alle kitler. DKF nål er KUN for medlemmer af DKF.

DKF nål

Cidesco

Cidesco – det internationale link til skønhed og Spa. Dansk Kosmetolog Forening er CIDESCO sektion Danmark og varetager CIDESCO’s interesser her. CIDESCO blev grundlagt i 1946 for at give kosmetologer mulighed for at udveksle erfaringer med deres kolleger i andre lande.

Formålene med CIDESCO er:
• at fremme Æstetik på et internationalt grundlag;
• at forene medlemmer på et internationalt og nationalt plan;
• at skabe anerkendte uddannelsescentre på internationalt niveau rundt om i verden, der følger CIDESCO’s træningsprogram, der fører til CIDESCO eksamen og CIDESCO Diplom;
• at fremme udveksling af faglig viden, nye udviklinger og information ved at organisere internationale kongresser.

Dokumenter

I denne sektion finder du Dansk Kosmetolog Forenings dokumenter. Herunder COVID-19 retningslinjer og andet. Skriv til [email protected] hvis du har nogle spørgsmål ift. vores dokumenter.
Vil du vide mere om Dansk Kosmetolog Forening’s formål, historien bag eller andet, kan du finde det i et af vores nedestående links.