Viden om

Vi er Danmarks professionelle brancheforening for kosmetologer, kosmetikere, negleteknikkere, make-up artister, micropigmentister og andre med interesse for skønhedsbranchen.

Dansk Kosmetolog Forening DKF er en landsdækkende uafhængig brancheforening for alle, der har tilknytning til skønhedsbranchen Kosmetologer, Kosmetiker, Hudterapeuter, samt specialerne Make-up artist, Stylist, Negleteknikker, Micropigmentist, IPL og Spa/Wellness.

Vores formål

er iflg. vedtægterne at samle Kosmetologer, Kosmetikere samt andre med tilknytning til branchen og varetage standens interesser i såvel indland som udland. At virke for fremme af samarbejde medlemmerne imellem og være medlemmernes taler overfor myndighederne.

At arrangere fælles salgsfremmende aktiviteter såsom udstillinger, kongresser, messer og lignende. At holde sig ajourført med samt koordinere og distribuere nyheder fra indland og udland.

Til tider er der stort røre omkring skønhedsbranchen i diverse medier omkring dårlig uddannelse indenfor faget eller fuldstændig mangel på uddannelse af de personer, der udfører behandlingerne. Disse sager havner ofte på vores bord, og i værste tilfælde på ministerens borde eller i sundhedsstyrelsen og rammer derved alle i branchen, også de der arbejder seriøst. Vores mål er at højne standarden og samle alle med tilknytning til branchen og vare tage vores fælles interesser.
Vi bekymrer os om vores profession. Gennem årene har DKF været branchens bindeled til de offentlige myndigheder og har kæmpet med mange sager, der sluttelig kommer alle i branchen til gode.

DKF interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen betyder et livslangt uddannelses forløb. DKF er med til at orientere Dig om de nyeste tendenser og trends. Vi lytter gerne til vores medlemmers ønsker om forbedringer, idéer, videre uddannelser og kurser.

Historien

Dansk Kosmetolog Forening blev stiftet i 1957. DKF er en brancheforening for alle der har berøring med skønhedsbranchen, både som behandler eg leverandør. DKF udgiver et blad “ESTHETIQUE” 4 gange årligt. En gang årligt afholder DKF en kongres for branchens medlemmer med udstilling / foredrag / generalforsamling. Her er DKF også vært for DM i MAKE-UP og DM i NEGLEDESIGN, hvor vinderne sender til de internationale konkurrencer i München og Düsseldorf i Tyskland.

50 år i skønhedens
tjeneste

Her kan du downloade artiklen “50 år i skønhedens tjeneste”, Kosmetologens krønike, skrevet omkring klinikindehaver Elly Holmberg der har været med fra DKF’s start i 1957.

Bestyrelsen

Oranisationen består af Dansk Kosmetologs bestyrelsen, som alle arbejder frivilligt. Bestyrelsens arbejder med at arrangere fælles salgsfremmende aktiviteter såsom udstillinger, kongresser, messer og lignende. At holde sig ajourført med samt koordinere og distribuere nyheder fra indland og udland og meget mere.

Vi bekymrer os om vores profession. Gennem årene har DKF været branchens bindeled til de offentlige myndigheder og har kæmpet med mange sager, der sluttelig kommer alle i branchen til gode.

Organisationen interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen betyder et livslangt uddannelses forløb. Vi lytter gerne til vores medlemmers ønsker om forbedringer, idéer, videre uddannelser og kurser.

brancheforening for kosmetologer

Etiske regler

DKF’s etiske regler er sidst vedtaget ved generalforsamlingen den 19. marts 2017. Klik på nedestående knap og læs mere om Dansk Kosmetolog Foreningens fælles beslutninger.


Vil du vide mere om Dansk Kosmetolog Forening’s magasin, DKF nål, hvordan du tilmelder nyhedsbrev eller andet, kan du finde det i et af vores nedestående links.