Selvbetjening

DKF har sin egen web portal – www.www.dkfnet.dk, her kan du læse om det seneste nye i branchen, kurser og videreuddannelse, logge dig ind med dit medlemsnummer, søge efter nyt job, personale, købe og sælge div. brugt klinikudstyr, og meget mere.

Du vil i din egen menu kunne finde en guide til hvordan du som medlem navigerer rundt efter du er logget ind på vores portal.

Svar & spørgsmål

Dansk Kosmetolog Forening

Dansk Kosmetolog Forening DKF er en landsdækkende uafhængig brancheforening for alle, der har tilknytning til skønhedsbranchen Kosmetologer, Kosmetiker, Hudterapeuter, samt specialerne Make-up artist, Stylist, Negleteknikker, Micropigmentist, IPL og Spa/Wellness.

DKF’s formål er iflg. vedtægterne at samle Kosmetologer, Kosmetikere samt andre med tilknytning til branchen og varetage standens interesser i såvel indland som udland. At virke for fremme af samarbejde medlemmerne imellem og være medlemmernes taler overfor myndighederne.

DKF har et nyhedsbrev som bliver udsendt hver søndag. Tilmeld dig nyhedsbrevet her

DKF udgiver fagbladet ESTHETIQUE for professionelle skønhedsmedarbejdere, herunder kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-upartister, mikropigmentister, stylister, beautykonsulenter, spa- og wellnessudbydere samt udvalgte kosmetikkæder.
Se ESTHETIQUE her

Dansk Kosmetelog Forening har en Facebook samt LinkedIn side.

Medlemsskab

DKF har 4 medlemstyper:
Selvstændig
Ansatte
Elev
Leverandør

Et medlemskab hos DKF har forskellige medlemsfordele, som sundhedssikring og fordelspension. Læs alle fordelene her

Det koster 800 kr halvårligt for medlemmere (+250 kr ved oprettelse). For pensionister og passive medlemmere koster det 250 kr årligt (+250 kr ved oprettelse). Læs mere her

Du tilmelder dig ved at vælge en af de 4 medlemstyper og udfylde medlemsformularen. Læs mere her

Vil du gerne afmelde dig, kan du sende en mail til [email protected]

Fandt du ikke svaret i ovenstående FAQ? Så send os en mail på [email protected] eller ring til os på tlf: 40 17 49 98.

Medlemsservice

For at logge ind på DKF’s medlemsservice/portal skal du bruge din e-mail og password.

Medlemsservice er kun for medlemmer af Dansk Kosmetolog Forening. For at få adgang, skal du bruge din e-mail og et password. Har du ikke et sådant, udfyld da formularen og der vil snarest blive sendt en mail til dig med dine adgangsoplysninger.

I medlemsservice kan du finde forskellig nyttig information, både som ansat og som klinik indehaver bl.a. information om DKF sundhedssikring og den attraktive pensionsordning.

Du kan også finde information om forskellige tilbud der kun tilkommer medlemmer og som klinik indehaver kan du bl.a. downloade template til ansættelseskontrakt m.m.

Har du glemt dit kodeord kan du klikke på ‘Glemt mit kodeord’ og vi sender straks et nyt kodeord til dig.
Har du andre spørgsmål er du velkommen til at ringe til os på tlf. 40 17 49 98 eller på mail: [email protected]

Medlemsside åbner snart


Vil du vide mere om Dansk Kosmetolog Forening’s medlemsfordele, kontigent, vedtægter eller andet, kan du finde det i et af vores nedestående links.