Medlemsfordele

DKF tilbyder en række af omhyggeligt valgte partnerskaber, fordele og værktøjer, der støtter op omkring din dagligdag og din forretning. Du kan nyde besparelser for dig selv omkring kurser, udvikling og videreuddannelse, og du vil have mulighed for at udvikle din forretning, og nå dine forretningsmål. Dette bl.a. ved deltagelse ved DKF’s BEAUTY events, hvor medlemmer deltager gratis, og opnår store fordele.

Bliv en del af fællesskabet

Dansk Kosmetolog Forening (DKF) har eksisteret siden 1957 – og er en brancheorganisation, der repræsenterer interesserne for den professionelle skønhedsindustris Fagfolk – Kosmetologer/Kosmetikere/Hudterapeuter samt specialerne Makeup-artist, Negleteknikker, Stylist, Micropigmentist, SPA/Wellness medarbejder samt leverandører til branchen. DKF kæmper for at gøre vores branche god, seriøs og i toppen hvad angår kvalitet, uddannelse og meget mere. Det kan ikke gøres uden støtte fra vores medlemmer, derfor opfordrer vi alle der er i eller har tilknytning til skønhedsbranchen til at være medlem af DKF.

Til tider er der ekstra stor interesse omkring skønhedsbranchen, eks. omkring uddannelse indenfor faget eller omkring behandlinger og produkter der bruges i branchen. Disse sager havner ofte på vores bord, og i værste tilfælde på ministrenes borde eller i sundhedsstyrelsen og rammer derved alle i branchen, også de der arbejder seriøst. DKF’s mål er at højne standarden og samle alle med tilknytning til branchen og varetage vores fælles interesser. Vi bekymrer os om Vores profession. Gennem årene har DKF været branchens bindeled til de offentlige myndigheder og har kæmpet mange sager, der sluttelig kommer alle i branchen til gode. Dette er en stor del af DKF’s arbejde, og noget af det der gør, at du som medlem støtter op, og er med til at beskytte din profession.

DKF interesserer sig for din karrieres udvikling. At arbejde i skønhedsbranchen er et livslangt uddannelses forløb. DKF er med til at orienterer dig om nye tendenser og trends og udkommer 4-5 gange årligt med Branchemagasinet ESTHETIQUE – her kan du læse diverse fagrelaterede artikler og holde dig ajour med, hvad der rører sig inden for vores fag.

Hvert år afholder DKF generalforsamling for medlemmer. Her vælges en bestyrelse, der består af 5 kompetente fagpersoner og repræsentater. Bestyrelsens opgave er, at varetage foreningens interesser, hvilke også er dine interesser. Alle medlemmer har mulighed for at stille op til valg for én 2 års periode, og alle medlemmer kan deltage på den årlige generalforsamling/årsmøde.

Standalisering & kvalitet

Det er DKF’s ønske, at udvikle og opretholde standarder i branchen, der sikrer af DKF medlemmer forstår med en høj kvalitet, etik og moral. Disse standarder er i øjeblikket ved at blive færdiggjort indenfor skoler/uddannelse og specifikke fagområder. DKF fik i 2017 indført de nye ”etiske regler”, som alle medlemmer at DKF skal følge, og ved det videregående arbejde med standarder, er det DKF’s mål, at sikre en høj standard indenfor æstetikkens verden samt at skabe et nationalt fællesskab.

Etiske regler

DKF’s etiske regler er sidst vedtaget ved generalforsamlingen den 19. marts 2017. Klik på nedestående knap og læs mere om Dansk Kosmetolog Foreningens fælles beslutninger.

DKF portal

DKF har sin egen web portal – www.dkfnet.dk, her kan du læse om det seneste nye i branchen, kurser og videreuddannelse, logge dig ind med dit medlemsnummer, søge efter nyt job, personale, købe og sælge div. brugt klinikudstyr, og meget mere. Læs mere om dette på vores selvbetjening.

Din sundhed

Sygdom gør os sårbare og er der noget vi vægter højt hos DKF er det sundhed og velvære, så hvorfor vente på behandling? Det sidste du har brug for, hvis du bliver syg, er at slås mod lange offentlige ventelister.
DKF har indgået et samarbejde med Mølholm Forsikring – sundhedssikring med behandlingsgaranti. Som medlem af DKF har du mulighed for gennem os, at tegne en Sundhedssikring. Det kan godt betale sig idet du gennem DKF sparer over 1000,- kr. end hvis du skulle ud og tegne en sådan selv!

SÆRLIGE FORDELE VED SUNDHEDSFORSIKRINGEN
• Kan løbe helt til 70 år
• Behandlingsgaranti indenfor 10 dage
• Tegnes uden helbredsmæssige oplysninger
• Dækning op til kr. 1.800.000/år
• Den mest omfattende dækning på markedet, fysioterapi, kiropraktor, psykolog, forundersøgelse samt operation
– Læs mere om DKF’s tilbud om sundhedssikring her

Fordelspension

Tænker du på pension?
Vi skal alle sammen på pension på et tidspunkt, og jo hurtigere du kommer til at spare op, jo bedre pensionsalder vil du få. Hvis du er selvstændig (klinikejer eller freelance) og medlem af DKF, så kan vi tilbyde dig Danmarks absolut bedste pensionspakke:

Særlige fordele for pensionsordning, Fordels-pension :
• DK`s bedste pensionspakke kun til selvstændige
• Super fleksibel, hvor man indenfor rammerne selv kan sammensætte ordningen
• Kraftigt udvidede forsikringsdækninger til ultra lave priser
• Topdanmark har over de sidste 10 år haft nogle af DK´s bedste afkast på pensionsopsparingen
• Nogle af Danmark`s laveste administrationsomkostninger på ordningen, selv i sammenligning med hvad nogle af DK`s største firmaer betaler i administration for deres flere tusinde medarbejdere. Jo lavere administrations-omkostninger, jo mere sparet op til pension og jo mere udbetalt på pensionstidspunktet
• Meget få helbredsoplysninger for at komme ind i ordningen.

Hvis du er selvstændig (klinikejer eller freelance) og medlem af DKF, så kan vi tilbyde dig Danmarks absolut bedste pensionspakke – læs mere her

Forsikring

SAMARBEJDSAFTALE MED TRYG FORSIKRING
DKF har en samarbejdsaftale med Tryg til DKFs medlemmer. Medlemmerne kan tilslutte sig aftalen med Tryg,og vil få de fordele der er aftalt med DKF. Alle medlemmer får lokal kontakt fra Tryg Assurandør, og der bliver Individuel behovsafdækning på alle Trygs produkter. Som kunde hos Tryg får du samtidig mulighed for at få bonus fra Tryghedsgruppen fra 5-8% . Som medlem af DKF får du mulighed for at tegne Kollektiv Ansvarsforsikring inkl. kosmetisk tatovering samt retshjælp til meget fordelagtig pris. Den kollektive ansvarsforsikring forudsætter tegning af almindelige erhvervsforsikringer også – som minimum erhvervsløsøreforsikring. Derudover tilbydes Arbejdsskade/indehaverarbejdsskade, Bygningsforsikring, Personbil/varebil, sundhedsforsikring, sygedriftstabsforsikring, pensionsordninger samt private forsikringer Ud over aftalen med DKF gives der på yderligere produkter individuel Tryg Business samlerabat 10-15% Tag en snak med den lokale Assurandør, og prøv at sammenligne med dit nuværende selskab vi er helt sikre på at dette tilbud lever helt op til dine forventninger. Skriv til [email protected] hvis du vil kontaktes med tilbud på forsikringer.

Bonus 5 – 8 % Du har mulighed for bonus fra TryghedsGruppen. Årligt servicemøde Vi sørger for, at forsikringerne stadig matcher virksomhedens behov. Tryg Business Få samlerabat og unikke services. DKF åbner op for at alle medlemmer vil blive kontaktet af TRYG, har du derimod brug for at tale med dem inden – så en besked på [email protected] så bliver du kontaktet straks (kun for medlemmer)

Beauty messen

Den første weekend i marts hvert år, der afholder DKF den største årlige event for den professionelle skønhedsbranche. Det har de sidste mange år været en kæmpe succes, og noget alle ser frem til. Som medlem af DKF har du store fordele ved messen, bl.a. gratis adgang, du kan stille gratis op i alle konkurrencer og meget mere. Læs alt om messen på www.beauty22.dk

Hjemmeside

Dansk Kosmetolog Forening har indgået et spændende samarbejde med Collab+, som er en virksomhed med fokus på brugeroplevelse, mobiloptimering og de nyeste design trends. Samarbejdet går ud på at udvikle hjemmesider, der er skræddersyet til foreningens medlemmer. Collab+ har ekspertisen til at skabe hjemmesider, der ikke kun ser professionelle og moderne ud, men også præsterer godt og driver konverteringer. Sammen med Collab+ kan Dansk Kosmetolog Forening tilbyde deres medlemmer en hjemmeside, der opfylder alle de krav, der er nødvendige for at drive en succesfuld kosmetologvirksomhed online.

Tilmeld dig her.

Kunne du tænke dig at blive medlem af Dansk Kosmetolog Forening? så klik på den medlemstype du kunne tænke dig at tilmelde dig.


Vil du vide mere om Dansk Kosmetolog Forening’s kontigent, vedtægter eller andet, kan du finde det i et af vores nedestående links.