Beauty Akademiets historie er også min historie – nemlig historien om, hvordan jeg har været så usædvanlig privilegeret, at jeg i mit arbejdsliv har fået lov til at beskæftige mig med en branche, som jeg brænder for, på et usædvanligt højt niveau.

Da jeg var færdiguddannet som kosmetolog i 1997, blev jeg ansat i det firma, som på daværende tidspunkt, havde det danske agentur, for den franske hudplejeserie Gatineau. Jeg var så heldig, at jeg fik muligheden for at overtage agenturet i løbet af en årrække og nogle år senere fik jeg en henvendelse fra vores anden franske hudplejeserie, Guinot, med tilbud om også at overtage deres danske agentur.

Sådan er det gået til, at Beauty Akademiet i dag har det danske eneagentur på hele to af verdens mest respekterede hudplejeserier, når det gælder produkter til professionel brug. Gennem tiden er andre varekategorier også kommet til.

Jeg er overbevist om, at nøglen til Beauty Akademiets succes ligger gemt i en kombination af sublim kundeservice og vores høje standarder for undervisning, når vi i vores egen klinik træner vores kosmetologer i brugen af vores produkter til professionel brug.

Hidtil har Beauty Akademiets opmærksomhed netop været dedikeret vores loyale forhandlere. Vores forretning har været baseret på salg af produkter til professionelle hudplejeklinikker og kosmetologer samt undervisning og træning i brugen af dem. Men nu retter vi også vores opmærksomhed mod slutbrugerne – dels for at udbrede kendskabet til vores produkter og dels for at støtte op om vores dygtige forhandlernetværk.

Velkommen til Beauty Akademiets univers af de allerbedste hudpleje- og skønhedsprodukter, der findes på markedet i dag.

Jane Skjelmose
Indehaver


image0080Del denne side