Bliv medlem

Bliv medlem af Dansk Kosmetolog forening

Her ser du vores forskellige medlemstyper. Klik på en af de nedestående bokse og læs mere om medlemsskabet og hvordan du tilmelder dig.

Læs alle medlemsfordele her

Beauty By Sass

Hudpleje produkter og Make-up. Salon møbler og indretning. Eksklusive duft lys. Samt desinfektion, din garanti for en tryg arbejdsdag.

Du tager dig helt sikkert godt af dine kunder. Vi har hudpleje og Make-up produkter som er med til at give din kunde en god oplevelse. Ligesom du får gode produkter at arbejde med, og som kan skabe dig et godt produkt salg. Har du en god arbejdsstilling når du behandler og er din kunde placeret godt og stabilt? Ellers lad os præsentere dig for vores alsidige udvalg af salon møbler og indretning. Alt fra konkurrencedygtige arbejdsstole og brikse til eksklusiv indretning tilpasset netop din salon.

Efter endt behandling lad kunden nyde duften og det unikke udseende af Lumeego duftlys, som udover god duft spreder atmosfære og god stemning i salonen, her er også mulighed for et godt produkt salg til dine kunder. Lumeego duftlys er lavet på 100% ren sojavoks og rene æteriske olier. Nu kan mange allergiker igen nyde hyggen af afstemt duft og levende lys. Lumeego er produceret af genbrugelige materialer.

Hver dag når du er på arbejde i klinikken, og der kommer kunder og måske ansatte, udsættes i alle for smitterisiko fra bakterier og vira. Smitte som kan føre til sygdom og fravær fra salonen. Vi tilbyder jer en enkel og effektiv løsning til bekæmpelse af bakterier og vira, nemlig Lumeelamp UV-C luftrenser.

Produkter:

Afrodita Hudpleje:

Alle Afrodita produkter er uvægerligt designet og fremstillet med slutbrugerne i tankerne – deres ønsker, behov og forventninger. Visionen hos Afrodita kan kort opsummeres til dette slogan: BEAUTIFUL IN MY SKIN. Hos Beauty By Sass og Afrodita tror vi på, at en vigtig del af skønheden kommer indefra – at en virkelig smuk kvinde er en kvinde, der føler sig smuk. En kvinde stolt af både de smukke og de mindre smukke dele af sin krop. Hun er bevidst om sin værdi, føler sig stolt af sig selv. Denne positive holdning til sig selv, afsløres også i den omhyggeligt udvalgte daglige pleje, som styrker hendes bevidsthed om hendes unikke kvaliteter, hjælper hende med at få sin naturlige skønhed frem og er med til at få hende til at føle sig godt tilpas i huden i enhver situation.

Paese Make-up:

Hos Beauty By Sass mener vi, at du fortjener at blive taget hånd om. Derfor samarbejder vi med Paese, som brænder for at skabe farvekosmetik, der plejer din hud. Makeup er et af de øjeblikke, som kun du kan afsætte til dig selv. Lad Paese kosmetik tage sig af dig, og din hud vil få sin glød tilbage.

PAESE, kosmetik er elsket af kvinder i over 50 lande rundt om i verden. Hos PAESE er det vigtigste din huds sundhed, og derfor skaber vi unikke kosmetik, der altid kombinerer makeup med hudpleje. Du vil finde dyrebare olier, planteekstrakter og aktive ingredienser i vores kosmetiske formler. Vores produkter vil naturligt forbedre din skønhed og nære din hud i dybden.

Panda salon og spa møbler samt indretning:

Salon møbler enten som standard løsning eller som drømmesæt af møbler produceret og tilpasset til netop din salon, eller som lækre Wellness og Spa-center løsninger. Vi kan finde løsninger til dig indenfor Behandlerstole og brikse til kosmetologen, frisøren, fodplejeren, barberen, massører. Kan også leveres i Medical kvalitet som overholder krav til hygiejne og sterilitet. Hertil kommer indretning og venterum. Lad os vejlede dig i dine indretningsdrømme.

Lumeego Eksklusivt sojavokslys:

#MOOD Vi er glade for at præsentere dig for Lumeego Candles. Som vi er sikker på at du vil finde ganske enestående. Lumeego-lys indeholder 100% økologisk sojavoks af højeste kvalitet blandet med omhyggeligt udvalgte naturlige æteriske olier. Den unikke teknik bag fremstillingen af Lumeego stemningslys er simpelthen et middel til et mål. Det, du føler, er det der betyder noget for os. Enhver Lumeego #MOOD har sin stemning, nyd den, eller brug den til at komme i stemning.                                                            Se mere på www.lumeego.dk

Lumeelamp desinfektion: Vi er glade for at kunne tilbyde denne luftrenser til alle klinikker med tæt kundekontakt. Lumeelamp luftrenseren er baseret på UV-C teknologi, som har den egenskab at den dræber bakterier og vira. Den er også med til at minimere dårlig lugt fra produkter og behandler rum. Er du eller dine kunder allergiker, vil i opleve at Lumeelamp giver et frirum ved kraftigt at minimere luftvejsgenerne fra pollen og skimmelsvamp. I en tid med smitte er Lumeelamp med til at give dig et mere sikkert arbejdsmiljø, fri for virus og bakterier. Ingen installation, tilslut strøm fra stikkontakten og du er straks beskyttet, mobil så du kan flytte den fra rum til rum efter behov. Se mere på www.lumeelamp.net


logoDel denne side