Beautystones / Indigo Nails CPH

Beautystones/Indigo Nails CPH

Beautystones har siden 2014 arbejdet passioneret for at tilbyde vores kunder de absolut bedste produkter på markedet. Alle produkter er gennemtestet, hvilket før ar man trygt kan bruge vores produkter. vi har har et bredt udvalg af både produkter og tilbehør. Vi undersøger hele tiden markedet for, at holde os opdateret med de nyeste produkter og teknikker, og udfra dette finder de bedste produkter til jer. Se alle vores lækre produkter på www.beautystones.dk og www.indigonails-cph.dk 

Beautystones Crystals 

Beautystones Crystal er det første produkt i vores egen produktserie. Vores krystaller, er af højeste kvalitet, som kan måle sig i shine og farver med verdens førende brand på markedet. Vil du ikke skrive swarovski? 

Indigo Nails

Indigo Nails er et brand, som er verdenskendt for sin høje kvalitet af gel polish, og for at have det mest vindende team af instruktører på verdensplan. Oplev effektiviteten af deres gel polish base- og tops coats, ink. den awardvindende Protein Base, og de sensationelle 3in1 mineral base, som kommer i hele 7 forskellige farver, der kan bruges som både basecoat, farve og topcoat.

Derudover tilbyder Indigo også et bred udvalg af gele’er, akryl og nailart produkter.

Indigo har ikke kun den højeste kvalitet af gel polish og professionelle produkter, som er dedikeret til negleteknikker. Leder du efter cremer, body lotion, negleolie eller måske body scrub, så tjek Indigo Home SPA og oplev de lækre dufte og produkter de har udviklet i den produktlinje.

Magpie Beauty

Magpie har i snart 10 år inspireret og skab en ren glitter besættelse hos negleteknikkere verden over. Her finder du altid de nyeste trends indenfor både glimmer og gelpolish. Med tiden er der kun kommet endnu flere lækre produkter til, og elsker du at arbejde med akrylgele, så skal du helt sikkert prøve Perfect Poly, som har en fantastisk konsistent, der er nem at arbejde med.

Har du allergi overfor HEMA, så er Magpie helt klart et forsøg værd, da der kun findes 5 produkter ud af 1100 produkter, som indeholder HEMA og så snart der findes erstatninger for disse så vil Magpie være et 100% HEMA frit mærke. 

Derudover er Magpie glimmer EU-godkendt og godkendt til kosmetisk brug. 

beautystones


Del denne side