Bella Beauty er et dansk ejet handelsfirma, som har specieliseret sig i produkter der ligger i området imellem medicin og skønheds-produkter. Vi leverer medicinske og kosmetiske skønhedsprodukter til skønhedsbehandlinger hos forhandlere over hele Danmark.

Bella Beauty er bl.a. leverandør af:

Bella Touch – Permanent Makeup
Bella er en af de mest professionelle og veletablerede producenter af maskiner og udstyr til permanent makeup. Med stor ekspertise og innovation, kombinerer Bella den nyeste teknologi og modetendenserne til udstyr af den højeste kvalitet.

Bella Lash
Bella Lash er flotte nye øjenvipper til dig, som får dine øjne til at se smukke og friske ud. Vi tilbyder syntetiske vipper som både buketter og enkeltvipper i flere forskellige længder. Vi tilbyder også minkvipper – både som ægte mink og som faux mink. Herudover har vi også alt det tilbehør du som du skal bruge: lim, remover, pincetsæt osv.

Dermajet Micronålebehandling
Dermajet er den nye smart ansigtsbehandling – nemt at bruge, prismæssigt attraktivt, og med et stort udvalg af professionelle serum og cremer til både klinikbehandlinger og hjemmebrug.

Diamanthudslibning
Ien moderne hudplejeklinik er hudslibning i dag en essentiel behandling. Både som hudslibning i sig selv, men også i kombination med andre behandlinger. Bella Beauty tilbyder et udvalg af prismæssigt attraktive modeller, både fra helt simple hudslibere til modeller som kan udføre flere typer behandlinger, og nu er samlet i en enkelt pladsbesparende maskine med LCD datadisplay.

Intraceuticals Ansigtsbehandlinger
En Rejuvenation Infusion er en kølende og afslappende behandling, der passer til alle hudtyper. Med blot én enkelt behandling vil din hud virke mange år yngre. Din ansigtshud vil være glat og pletfri, næret og fugtet, samt se strålende, frisk og forynget ud. Bella Beauty fører alle produkterne fra Intraceuticals.

iPulse IPL maskiner
iPulse er næste generations skånsom behandling med IPL lys, af uønsket hårvækst, pigmentering, karsprængning, hudforyngelse og acne. iPuls repræsenterer en helt ny udvikling i Intense Pulse Lys teknologi og leverer flere fordele frem for konventionelle produkter på markedet. Fx. firkantede pulser der giver en uhørt styrke i hver ‘puls’ som overgår andre maskiners effektivitet.


logo