Totalleverandør til kosmetik- og fodterapi branchen. 
Vi er eneforhandler af bl.a. LCN Cosmetics, som har et bredt sortiment af alt til negle, hænder, fødder og PMU af bedste tysk kvalitet. 

Vi har mangle andre spændende brands samt et bredt udvalg af forbrugsartikler og klinikinventar.  

Cair Danmark blev etableret i 2013, som udspringer af Better Feet, som har eksisteret siden 1996. Årsagen til virksomhedens opstart skyldes, at en nogle af agenturerne i Better Feet, også viste potentiale på beauty-markedet.

Dette markedsfokus kickstartede en omfattende rejse mod at udvide vores portefølje af agenturer og produkter, der virkelig leverer resultater og lever op til de høje standarder, vi ønsker at give videre til vores kunder. Vores filosofi er at levere produkter, der ikke går på kompromis med indhold, virkning eller udseende. For at sikre dette, gennemtestes alle vores produkter naturligvis grundigt af os selv over en længere periode, så vi kan stå inde for alt, hvad vi tilbyder.

Vores ambition er at understøtte den enkelte forretning, og bidrage til at forbedre dem yderligere, hvis muligt. Udover at have stor fokus på produktkvalitet, så er vores primære fokusområde service – og hurtig levering.

Cair Danmark kombinerer salgs-, forbrugs- og behandlings produkter af bedste kvalitet, samlet på ét sted. Vi er totalleverandør af negleteknik, fodpleje-produkter, permanent make-up, og alt hvad der er nødvendigt for en veludstyret skønhedsklinik.

Det skulle glæde os meget, hvis du ønsker at høre mere omkring vores unikke brands.

Cair logo