Oldnordisk ord med to betydninger. Heima betyder både ‘hjem‘ og ‘verden‘. 

Heima Beauty Trading Company er en dansk virksomhed, der importerer eksklusive nichebrands hjem fra hele verden til den professionelle skønhedsbranche i Danmark. Ønsker du et minimalt CO2-aftryk, hvor varerne ikke er transporteret langt, er vi stolte over at kunne tilbyde dig vores danskproducerede, økologiske serie: Nordic SkinCare.

Lær os at kende på https://www.youtube.com/watch?v=layhPxQ_6Ok&t=59s

Vores brands

Vi arbejder hos Heima med 3 virkelig unikke brands ‘med noget på hjerte’, som vi er stolte over at repræsentere i Danmark:

  • Kalahari Lifestyle – resultatorienteret hudpleje og behandlinger til ansigt og krop. Et væld af muligheder med både wellness-behandlinger, frugtsyrebehandlinger, kemisk peeling og micro-needling.
  • Nordic SkinCare – danskudviklet og danskproduceret økologisk hudpleje i verdensklasse. Serien består af enkle multi-funktionelle produkter og yoga-treatments, hvor både behandler og kunde nyder godt af yogaen’s velgørende stræk og åndedræt.
  • HYPOAllergenic Makeup – makeupserie specielt udviklet til allergikere og sensitiv hud. Virkelig god kvalitet, holdbare farvepigmenter og rimelige priser. Vi tilbyder pengene-tilbage-garanti i tilfælde af en allergisk reaktion.

Læs mere om os og vores brands på www.heima.dk

logo