Insight Cosmetics Group

Kvalitet, uddannelse og excellent service er nøgleordene hos Insight Cosmetics Group, der leverer luksuriøse produkter i topkvalitet til hænder, negle, krop og ansigt. Med 5.000 varenumre på lager og levering fra dag til dag ønsker vi at være den professionelle salons vigtigste samarbejdspartner. Se alle vore mærker, produkter og kurser på www.icgroup.dk.

Insight Cosmetics Group er leverandør af:

CND. Nails. Fashion. Beauty.
CND™ (Creative Nail Design) er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, og mærket kendetegnes ved innovation samt høj kvalitet i produkter og uddannelse. Den store passion for neglebranchen har ledt til banebrydende innovationer som verdens mest solgte neglebehandling SHELLAC®, den innovative premium behandling SHELLAC LUXE som er klar til aftagning efter 60 sekunder, den langtidsholdbare neglelak VINYLUX™ og en højkvalitets gel polish; CREATIVE PLAY Gel Polish. Desuden byder CND på plejende olie SolarOil™ og genopbyggende neglekur RescueRXx™ – skønhedsfavoritter som alle har vundet Danish Beauty Award samt mange andre priser. Derudover tilbyder CND™ både forlængelser med CND Brisa gelé og CND Akryl, samt lækre mani- og pedicure produkter.

Light Elegance™
Light Elegance™ er en stor favorit blandt professionelle negleteknikere. Det er et højkvalitets brand udviklet af kemikeren Jim McConnell, baseret på efterspørgsel fra neglesalonerne. Det er dog i laboratoriet, at Light Elegance™ virkelig er  kendetegnet ved deres store viden og fokus på kemien.Light Elegance™ er et brand, der er i konstant udvikling og har fingeren på pulsen i forhold til lancering af de nyeste trends til hver sæson. Light Elegance™ tilbyder  alt, hvad den professionelle negletekniker måtte ønske.
LecenteLecenté er et EU-godkendt, højkvalitets glitter mærke, der producerer glitter, specielt fremstillet til formålet, nemlig negle! Det er profesionelle glitters, der lever op til den høje kvalitet kunderne forventer. Lecenté glitters er farvestabile, ”bløder” ikke ved anvendelse sammen med f.eks gelé og akryl og har bare det der ”ekstra sparkle” som vi så godt kan lide! Der er en stor mængde af 2. rangs glitter på markedet, såsom hobby glitter, som bogstaveligt talt kan indeholde alt fra glas, farlige metaller og pap, for at nævne nogle få. Dette er fint til hobbyprojekter, men er ikke egnet til dine kunders negle, og kan sætte dem i højere risiko for at få en allergisk reaktion. Alle Lecenté glitters er godkendt til kosmetisk brug. Famous NamesFamous Names LLC blev grundlagt I 2010 af Linda og Jim Nordstrom (Jan Arnolds bror), der har arbejdet hele deres professionelle karriere i den professionelle skønhedsbranche. Virksomheden er dedikeret til at skabe topklasse negleplejeprodukter og sælger kun til professionelle negleteknikere. Produktmærkerne omfatter IBX System©, Dadi ‘Oil®, Lumos® Top og Bottom Coats, Cinnatize™ Nail Surface Sanitizer og Luxury Dadi’™ Lotion samt Dadi’™ Scrub. IBX en lille linje af fantastiske naturneglsprodukter, der kan anvendes enten alene eller under SHELLAC®/Gel Polish og endda også under gele eller akryl. Til anvendelse af produkterne skal bruges en skrivebordslampe med en 40 watts pære (halogen eller glødepære) og en UV/LED- lampe samt et saniteringsprodukt.

DARPHIN – hudplejeserien der giver mest værdi for pengene
Eksklusivt forbeholdt hudplejeklinikker og SPA-centre leverer Darphin sand skønhedspleje via velvære og effektive, særligt tilpassede hudplejeprodukter uden parabener. Hver linje indeholder serum, essentiel olie og creme, der arbejder i alle hudens tre lag, og som kan kombineres på kryds og tværs, så alle behov dækkes. Den meget høje produktkvalitet og behandlingspræcision gør sammen med prissætningen Darphin til den mest effektive ”high end” basisserie på markedet.

COMFORT ZONE – den eneste linje du behøver
COMFORT ZONE er den eneste fuldt dækkende hudplejeserie på det professionelle marked. Helt uden specialserier kan du tilbyde dine kunder produkter og behandlinger, der er tilpasset alle hudens specifikke behov og tilstande. Hver enkelt formel er resultatet af avanceret og omfattende forskning, der gør, at alle COMFORT ZONE produkter giver exceptionelle resultater på både kort og lang sigt. Kombinationen af kvalitet, effektivitet og pris, gør samtidig COMFORT ZONE yderst konkurrencedygtig.

SKIN REGIMEN – anti-age når det er bedst
SKIN REGIMEN produkterne er udviklet af eksperter til professionelle hudplejeklinikker. En tværfaglig komité af læger og forskere med høje faglige kompetencer inden for hver deres specifikke fagområde har skabt en helt ny tilgang til forebyggelse og genoprettelse af huden, og som dokumenter, at der er en stor sammenhæng mellem skønhed, sund livsstil og en lang levetid. Resultaterne af Skin Regimen behandlingen og produkterne taler for sig selv: +17% rynkereduktion, +26% fugtning, +8% øget elasticitet og en 50% vital forøgelse i den cellulære energi! En af de hurtigste og mest effektive anti-age behandlinger på markedet!

Nimue – Den nye generation af derma-cosmoceutisk hudpleje
Nimues produktsortiment blev oprindeligt udviklet tilbage i 1994 rettet mod det medicinske marked, hovedsagelig til forberedende og opfølgende behandling af huden i forbindelse med plastikoperationer. Nimue revolutionerede den globale skønhedsindustri, ved at indføre et nyt klassifikationssystem til huden.Nimue er legendarisk for sine banebrydende innovationer, resultater og produktformularer i verdensklasse, baseret på effektiv kombination, koncentration og styrke af særlige ingredienser med op til 11 forskellige videnskabeligt dokumenterede leveringssystemer, som indsluser de aktive ingredienser optimalt.Som fanebærer inden for hudplejeindustrien er Nimue kendt for sin ekspertforståelse af huden og effektive behandling af forskellige hudsygdomme og tilstande. Behandlingernes formuleringer, leverer optimale koncentrationer af farmaceutisk kvalificerede ingredienser, effektive antioxidanter, peptider og andre aktive ingredienser. Mineralogie – det naturlige valgMineralogie er er et øko-venligt, naturligt mineral makeup mærke, der tilbyder parabenfrie produkter lavet med kærlighed i USA. Mineralogie er drevet af en kærlighed til skønheden og mangfoldighed og giver kvinder i alle aldre et komplet udvalg af sunde makeup muligheder, lige fra flydende, pressede og løse mineral foundations til læbestifter og lip gloss i trendy nuancer, der er formuleret med ingredienser til at berolige og beskytte. Produkterne kan anvendes på hud der har post-kirurgiske følsomheder, hyperpigmentering, er moden eller acne-udsat hud. Mineralogie mineralprodukter er skabt med dig i tankerne. Uanset om du søger en ren, løs mineral foundation til en teenager, der lige er begyndt med skønhedsprodukter, eller leder efter mineralsk øjenskygge eller blush i nuancer, der også er designet til moden hud. Mineralogie er godkendt af og føres i mange skønheds-, Spa og doktor-klinikker. Mineralogie – Det er det naturlige valg. California TanCalifornia Tan er ubetinget verdens største producent af bruningssystemer og produkter til UV-fri selvbruning. Med et bredt produktsortiment, der indeholder alt lige fra markedets mest omfattende hjemmebehandlingsserie, en lang række professionelle klinikprodukter til verdens mest avancerede spraykabine, har California Tan placeret sig som en af verdens mest anerkendte producenter når det gælder kvalitet, effekt og kundetilfredshed.

logo