Med passion for innovativ hudpleje og et drive til at fremme spa-livsstilen har Kerstin Florian skabt et omfattende hudplejesystem, der leverer resultater med en smuk og sanselig oplevelse.

Der er gået 40 år, siden svenskfødte Kerstin Florian påbegyndte sit arbejde med at formulere en filosofi for at knytte krop og sjæl sammen med skønheden fra naturen. Hun har erhvervet sig en unik kunnen og viden inden for velværets kunst og har erfaring fra både spa- og salonarbejde. Kerstin Florian har i mange år beskæftiget sig med forskning for at forstå, hvad mennesket har brug for, og hvor man finder ægte, naturlige ingredienser. Kerstin mener, at det er en glæde og et gode at kunne hjælpe mennesker til at få det bedre igennem en sundere livsstil.

Kerstin Florians filosofi består af velværets fire hjørnestene: god kost, fysisk træning, mental afslapning og pleje af ansigt og krop. Til fremstillingen af sine produkter kombinerer hun den nyeste teknologi med naturlige ingredienser og samarbejder med udviklingsteam på laboratorier i Schweiz, Tyskland, Frankrig og USA. Kerstin Florian fører spa-traditionen videre og skaber moderne behandlingsformer og produkter, der tager udgangspunkt i naturens helende kræfter og i gamle behandlingstraditioner. Enkle livsstilsprogrammer for ansigt og krop hjælper kunden med at finde indre energi, få en frisk hud og opnå balance.

Kerstin Florian – naturlig skønhed med nøje udvalgte ingredienser og avancerede formler. Eksklusive produkter til alle hudtyper. Kerstin Florians produkter og behandlinger er nøje udvalgt med fokus på resultat og oplevelse. Produkterne indeholder naturlige ingredienser som f.eks. ler, alger, mineraler, vitaminer og urter, og alle vores olier til krop og ansigt er økologiske.

”En sund livsstil er grundlaget for al velvære. Ydre skønhed og indre sundhed – to mål med livet, der for mig går hånd i hånd.”
– Kerstin Florian

logoDel denne side