Plan Organic

Naturlig skønhed – med omtanke for dig og naturen

Hos Plan Organic har vi en stor passion for at formidle naturlige, økologiske og rene brands til den danske skønhedsbranche. Gennem mere end 15 år har vi specialiseret os i at distribuere netop dette, og det har været gjort helt uden at gå på kompromis med vores oprigtige mission; vi vil distribuere produkter, der er skabt med omtanke for både dig og naturen.

Gennem årene har vi opbygget et solidt netværk af professionelle og kompetente branchefolk – her i blandt en lang række professionelle frisører, kosmetologer og skønhedseksperter. Dette betyder, at vi har opnået en dybdegående viden på tværs af de mange fag i skønhedsbranchen, og har hermed fået en bred forståelse for mange forskellige produktkategorier. Sagt med al ydmyghed: vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde med en professionel tilgang baseret på mange års erfaring og viden.

En bred portefølje af velkendte brands 

I vores sortiment vil du finde en bred portefølje af brands, og der vil med stor sikkerhed også være produkter, du før er stødt på. Hos os finder du blandt andet naturlig hud-, hår- og kropspleje fra Evolve Organic Beauty, solbeskyttelse fra COOLA, ren hårpleje fra Innersense, skønne dufte fra ærlig, hudplejeforlængende makeup fra ILIA, effektive ansigtsmasker og rens fra Faace, eksklusiv hudpleje fra Suki og mange flere. Vi er hele tiden på udkig efter de bedste kvalitetsprodukter i branchen, og derfor er vores sortiment også i konstant udvikling.

Vi kan tilbyde 

Hos Plan Organic forsøger vi at gøre det så nemt for dig, som overhovedet muligt. Vi tjekker grundigt op på vores brands og produkter, så vi kan sikre, at det du køber hos os er kvalitetstjekket. Vi tjekker op på produktion, på ingredienser og tilgang til bæredygtighed. Vi kan forsikre dig om, at du kun finder produkter i vores sortiment, som er skabt med omtanke for planeten. Vi sætter en ære i at yde en god service, og vil gøre vores bedste for at gøre din oplevelse ved os så god som overhovedet muligt.

Vi sætter krav til vores leverandører, hvilket for dig betyder, at vi i fællesskab kan løfte vores brands på bedst muligvis, så den gode oplevelse bliver givet videre til dine kunder. Glade kunder er bare sjovere at have – og derfor er det også vigtigt for os, at du føler, at du er i gode hænder når du handler hos os.

logo