Her vil du finde eksklusive øjenvipper, koreanske mink og silke øjenvipper af højeste kvalitet. Derudover de nyeste designs og klassiske elegance øjenvipper der kan forvandle dine kunder til en skønhed.

Vi er anderledes fra andre firmaer i samme branche; da vi kun sælger produkter af den bedste kvalitet og hvad der er godt for dine kunder. Det er kun muligt at få vores produkter direkte tilsendt fra vores hjemmeside, da vi på denne måde kan stå inde for hvert enkelt produkt der forlader os med PNNB’s varemærke. Det er derfor ikke muligt at opkøbe vores produkter ligesom andre firmaer på ebay mv.

Vores mission er at hjælpe Lash stylister i verden til at forstå videnskaben bag eyelash extensions, til at få mulighed for at købe kun de bedste produkter der ikke gør skade på kunderne. Dette er for at hjælpe og at give vores og andre Lash stylister mere selvtillid til at udføre de bedste behandlinger samt at give den bedste langtidsholdbare løsning af lash extension. Derudover vil vi gerne dele vores oplevelse af det forskellige “misconceptions” til hele verden. Vores mission er også at dele de holdbare og gennemprøvede teknikker vi har udviklet med hele markedet. I vores forskellige online kurser giver vi en tydelig forståelse af mekanismen bag limens vigtighed og den nyeste teknologi i eyelash extensions. Du kan også via vores kurser få adgang til alt vores materiale, undersøgelser samt adskillige professionelle videoer. Det hele får du også adgang til via vores mobil app (PNNB ACADEMY).

PNNB ACADEMY giver dig de mest professionelle produkter, unik professionel online træning og gratis support i 3 måneder fra du er registreret. Alt information om vores kurser og tutorials er blevet samlet ved vores erfaring med kunder og produkter på markedet igennem 7 år. Øjenvipper er blevet kvindens identitet og får dig til at føle dig godt tilpas, derfor er det et “must” at lave et godt stykke arbejde. PNNB ACADEMY WORLDWIDE ONLINE TRAINING er den første mobile app i verden speciliseret kun i øjenvippe uddannelse. Vores vippe uddannelse er intensive og er på 3 måneder, da vi synes at det vil være bedst for vores elever at få hjælp og support, igennem deres uddannelse.

HISTORIEN BAG PNNB
PNNB er en skønheds salon der specialisere sig i eyelash extensions, og andre skønheds behandlinger, og så kom PNNB ACADEMY. I 2013 var PNNB LASHES godkendt som varemærke i vippe produkter og uddannelse for hele Europa. Vi har i 7 år gennemgået en intensiv undersøgelse, test og eksperimenter for de produkter der er tilgængelige på markedet. Vi har selv deltaget i kurser løbende i hele Europa for at udvide vores viden. PNNB ACADEMY er nu så langt fremme med vores viden og udvikling at vi har lavet vores egne eksklusive produkter og udvidet vores forretning i både Danmark, Europa samt resten af verden. Vi har undersøgt og har lavet mange experimenter for hver eneste teknik og måde som er tilgængelige på det eyelashes markedet, og nu kan vi endelig komme frem og vise jer hvad der er rigtigt at gøre i hver enkel forskellige situation. Dette bliver offentliggjort hver anden dag via vores youtube kanal, facebook og instagram sider.

DLUX PROFESSIONAL
Dlux Professional har 20 års erfaring i producering af øjenvippe forlængelse produkter. PNNB LASHES har produceret sine egne officielle produkter.

Dlux Professional er det bedste mærke inden for øjenvipper i verden. Dlux Professional har mange års erfaring med udvikling, producering og eksportering af forskellige høj kvalitets skønheds produkter, med fokus på de bedste øjenvipper samt andre materialer indenfor branchen. PNNB og Dlux Professional har udviklet det perfekte partnerskab til at give Danmark og det internationale marked de bedste produkter. Som officiel distributør af Dlux Professional har PNNB ACADEMY den store ære at kunne tilbyde dig den bedste kvalitet inden for eyelash extensions.

Det der gør Dlux Professional unikke er at de designer og producere deres produkter selv, dette har gjort vores samarbejde er blevet unikt da vi ønsker at udvikle vores produkter ned til mindste detalje. Hvert produkt er produceret i henhold til ISO 9001:2015 / ISO14001 : 2015 standarder. Alle vores produkter er blevet kvalitets testet og godkendt i Danmark. Vi ligger en ære i alle vores produkter der bærer vores brand PNNB LASHES og sørger for at hvert enkelt produkt er af den højeste kvalitet på markedet, både lokalt og internationalt.

Du kan læse mere om vores online træning og få adgang til de fulde video tutorials og få fuld adgang til vores step by step manual med 3 måneders gratis support via vores mobile app.

logo