TOP CLINIC Selected

TOP CLINIC Selected distribuerer nicheprodukter til skønhedsklinikker. Vi finder det vigtigt at vores produkter giver en god og sanselig oplevelse samtidig med, at man får effekt. Vi udbyder vores produkter via webshop eller fra vores adresse i Vejle.

  • Soberbia fra Unapologetic Luxury. En eksklusiv hudplejeserie som langsomt bygges op, da der kan forskes i flere år, før det endelige produkt bliver lanceret. Alle de nuværende produkter i serien er blevet nomineret ved Danish Beauty Award. Ingredienserne i produkterne vælges med stor omhu, kun det bedste er godt nok. I serien kombinerer man de mest gavnlige, naturlige ingredienser til huden i én enkelt formel sammen med banebrydende molekyler og peptider for at opnå den højeste standard for kvalitet og effektivitet.
  • Santhilea London. Real Rebel Luxury Lip Balm – den berømte grønne læbestift og balm, som skifter til ens individuelle røde farve på læberne via hudens pH-værdi. Magnetic Lash – en mascara i et 2-trinssystem, som giver meget elegante og fyldige vipper.
  • Voesh NY. Den reneste og mest hygiejniske spa løsning til hænder og fødder, såvel til professional anvendelse og salg til slutkunden. Pedi- og Mani in a Box findes i mange varianter og er med veganske ingredienser med svage dufte. I serien tilbydes også Collagen handsker og sokker til brug I sine behandlinger og til salg.
  • AvryBeauty med Gel-Ohh Jelly Spa er den ultimative Spa-pedicure oplevelse ved hjælp af varmeterapi, hvor vandet holdes varmt i fem gange længere tid end normalt.
  • La Beeby. Flotte og funktionelle kitler i et pænt udvalg. Har en perfekt pasform og er særdeles behagelige at have på. La Beeby præsenterer din klinik på et højt niveau.
  • Dertil tilbyder håndklæder og badekåber i en rigtig god kvalitet.  

Du kan blive oprettet som forhandler på vores webshop topclinicselected.dk eller ved at kontakte os på [email protected]

logo